Een gezond bedrijf met Reichwein PT!

  • 12,5 Procent verbetering Werkprestaties 
  • 6 dagen minder werkverzuim per jaar
  • Een interessant bedrijf op de arbeidsmarkt


Het belang van gezonde werknemers

Als bedrijf bent u trots op uw medewerkers die er elke dag weer 100% voor willen gaan!

Hoe vitaler en gezonder uw werknemers zijn, hoe meer energie ze hebben. Dat ziet u terug in de productiviteit en het werkplezier. Met bedrijfsfitness geeft u hier als werkgever invulling aan. Zowel richting uw medewerkers als richting de arbeidsmarkt laat u zien dat u in de gezondheid van je personeel wilt investeren.

Één dag verzuim kost u als werkgever snel 250 euro. Investeren in vitaliteit levert dus direct een financieel voordeel op en daarnaast verbeterd u ook nog de werksfeer! Dat noemen wij nu win win!

Bron: Raphael Klees, Zieke werknemer kost 200 tot 400 euro per dag, 30 juni 2020


De voordelen van gezonde werknemers

Gezondere werknemers, die regelmatig sporten via uw bedrijfsfitness regeling, brengen nog veel meer voordelen met zich mee.

Ze zijn bijvoorbeeld een stuk productiever. Sporten geeft energie die goed ingezet kan worden op het werk. De prestaties nemen tot wel 12,5% toe! Mensen die sporten, hebben ook meer zelfvertrouwen. Hierdoor zullen ze ook sneller het voortouw nemen in samenwerkingen met anderen. Door de toegenomen productiviteit en focus bereiken ze hun doelen sneller.

Vitale en energieke werknemers hebben ook meer plezier in hun werk en zijn blijer. Tot slot dragen positievere medewerkers bij aan een positiever imago voor uw bedrijf. Op verjaardagen en borrels vertellen ze enthousiast hoe fijn u als werkgever bent! En dat zorgt er weer voor dat talent graag bij uw bedrijf komt werken, zodat u met de beste mensen uw bedrijf kunt laten groeien!

Bron:https://repository.tno.nl/islandora/object/uuid%3Acf669ec1-18e8-456d-8275-2bdb2c7d9e96

Klaar voor een fysiek en mentaal fit bedrijf? 

©2020 Stan Reichwein. Heilige huisjes 24, Zevenaar
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.