Crossgym

Wat is crossgym?

Crossgym is een manier van trainen waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd. Tijdens een training worden functionele bewegingen op een zo gevariëerd mogelijke manier in een hoge intensiteit uitgevoerd.

Crossgym is geschikt voor iedereen die (zo snel mogelijk) fit en gezond wil worden.

Crossgym trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossgym bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day).

Het trainingsprogramma is zo ontworpen dat de oefeningen op elk niveau uitgevoerd kunnen worden, ongeacht de leeftijd en fysieke gesteldheid.

Ongetraind of getraind, als je niet geblesseerd bent voert iedereen dezelfde oefeningen uit, alleen de intensiteit, weerstand en de range of motion van de oefening zullen per persoon verschillend zijn. Mocht er een oefening om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, dan kiezen we een soortgelijke beweging die wel mogelijk is.

Crossgym workouts bestaan uit constant gevariëerde functionele bewegingen (zoals duwen, trekken, knie buigen, tillen en hardlopen) uitgevoerd met hoge intensiteit.

We don't use machines, we build them!

Bij Crossgym richten we ons op het verbeteren van de volgende 10 pijlers: Conditie, stamina, kracht, flexibiliteit, power, snelheid, coördinatie, agility, balans en controle. Het resultaat is fysieke fitheid en optimale gezondheid.

©2020 Stan Reichwein. Heilige huisjes 24, Zevenaar
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.