Recensies 

Lees de ervaringen van mijn klanten

Tot op heden heb ik al veel geprobeerd op het gebied van sporten, maar toch kon ik de motivatie en discipline niet vinden om door te blijven gaan. Personal Training bij Stan maakt het sporten leuk, tijdens de training kan er gelachen, gehuild, geschreeuwd en grappen gemaakt worden. Je krijgt de ruimte om helemaal jezelf te zijn! De training wordt afgesteld op de doelen die jij wilt behalen in combinatie met de deskundigheid van Stan. Ik ga met veel plezier naar de training toe en kom er met een voldaan gevoel vanaf. Zeker een aanrader! 

Ik ben begonnen met trainen bij Stan om de do's en dont's te leren van het krachttrainen. De progressie die ik heb gemaakt tijdens deze trainingen zijn super en had ik nooit alleen gekund! Verder is het contact heel fijn en lekker laagdrempelig. Naast hard werken is het ook heel gezellig. Alle trainingen worden helemaal gepersonaliseerd om zo alles eruit te halen. Stan is echt een topper!

Voordat ik bij Stan begon te trainen ging ik naar de sportschool, maar bereikte ik weinig resultaat. Nu ben ik al 2 maanden aan het trainen bij Stan en merk ik dat zijn trainingen echt effect opleveren! Niet alleen dat ik het zie aan mijn figuur, maar ik heb ook een stuk meer kracht. Echt super goede persoonlijke begeleiding, gezelligheid en net het stukje doorzettingsvermogen wat nodig is voor de resultaten die ik wil halen. Ook super fijn dat je een fitness schema krijgt, zodat ik in de dagen dat ik niet bij hem train wel nog vooruitgang kan boeken!

Deze topsporters gingen u voor! 

Wesley Koolhof 
Sander Gille 
Joran Vliegen 
valeriya solovyeva
©2020 Stan Reichwein. Heilige huisjes 24, Zevenaar
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.