Wie zijn wij ?

Mijn naam is Stan Reichwein, werkzaam als personal trainer. Mijn taak is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun 'Life Goals'. Is jouw doelstelling gewicht verlies of prestatie verbetering? Ik help jou om je doelen te bereiken. Dit door middel van persoonlijke begeleiding, een trainingsprogramma en gezonde voeding. Samen komen we tot een betere versie van jezelf.


In mijn werk als personal trainer werk ik aan het verbeteren van jou prestaties. Of je een marathon wil gaan lopen of als je actief bent als 'topsporter, ik help jou je prestatieniveau te verbeteren! Dat doe ik doormiddel van het opstellen van een specifiek trainingsprogramma en persoonlijke begeleiding. Ieder lichaam is uniek. Niets werkt voor iedereen en niets werkt voor altijd! Er is dus geen standaard weg naar jouw doel. Samen maken wij een pad naar een hoger prestatie niveau.
Dit is geen dieet, geen korte termijn oplossing maar een nieuwe 'lifestyle. Er is nu eenmaal geen wondermiddel waarbij je snel veel kilo's kwijtraakt. Je moet er zelf hard voor werken en ik begeleid je binnen dit proces naar je nieuwe 'Lifestyle'.


Sport heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan het CIOS te Arnhem. Hier heb ik de opleiding fitness health coördinator gevolgd. Daarnaast heb ik het keuzevak conditietrainer A gevolgd. Momenteel ben ik werkzaam als conditie trainer voor Tennis Vision, hier begeleid ik 'toptennissers'. Ik studeer in Nijmegen de opleiding fysiotherapie.

©2020 Stan Reichwein. Heilige huisjes 24, Zevenaar
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.