BBB

De "BBB" groepsles is een populaire en veelzijdige workout die zich richt op het versterken en vormgeven van drie belangrijke lichaamsdelen: Buik, Benen en Billen (vandaar de naam "BBB"). Deze les is ontworpen om deelnemers een complete training te bieden die gericht is op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van de beenkracht en het vormen van de bilspieren.

Hier is een beschrijving van hoe de "BBB" groepsles eruit ziet:

Warm-up: De les begint met een warming-up om de hartslag te verhogen en de spieren op te warmen. Dit kan bestaan uit lichte cardiovasculaire oefeningen zoals joggen, jumping jacks of touwtjespringen, gevolgd door dynamische stretches om de mobiliteit te vergroten.

Buikspieroefeningen: Het eerste deel van de les richt zich op het versterken van de buikspieren. Deelnemers voeren een reeks oefeningen uit die zijn ontworpen om de bovenste, onderste en zijdelingse buikspieren te trainen. Voorbeelden van oefeningen zijn crunches, leg raises, bicycle crunches en plankvariaties.

Beenversterking: Het tweede deel van de les is gericht op het versterken van de beenspieren. Dit omvat oefeningen zoals squats, lunges, step-ups en leg curls. Deze oefeningen helpen niet alleen bij het versterken van de beenspieren, maar dragen ook bij aan het verbeteren van de stabiliteit en het evenwicht.

Bilspieroefeningen: Het laatste deel van de les concentreert zich op het vormen en versterken van de bilspieren. Deelnemers voeren oefeningen uit zoals glute bridges, hip thrusts, donkey kicks en fire hydrants om de bilspieren te activeren en te versterken.

Cooling-down en stretching: Na het voltooien van de hoofdtraining is er een cooling-downfase waarin de hartslag wordt verlaagd en de spieren worden gestretcht om het lichaam te kalmeren en het herstel te bevorderen. Dit helpt ook om spierstijfheid te verminderen en het risico op blessures te verkleinen.

Deze groepsles is geschikt voor mensen die hun kernkracht willen verbeteren, hun benen willen versterken en hun bilspieren willen vormen. Het regelmatig bijwonen van de "BBB" groepsles kan helpen bij het behalen van fitnessdoelen en het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.©2020 Stan Reichwein. Heilige huisjes 24, Zevenaar
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.